Siirry sisältöön

Raamattuavain Extra

Raamattuavain Extran keskusteluosuudet porautuvat uskonelämän kiemuroihin, teologisiin teemoihin ja Kansanlähetyksen työhön. Tästä arkistosta löydät ohjelman jaksot vuosilta 2008-2022.

Jeesuksen tekemät ihmeet ja meidän aikamme ihmeet, Vesa Ollilainen

Jeesus sanoo Johanneksen evankeliumi 14:12-14 jakeissa näin:

”Totisesti, totisesti: joka uskoo minuun, on tekevä sellaisia tekoja kuin minä teen, ja vielä suurempiakin. Minä menen Isän luo, ja mitä ikinä te pyydätte minun nimessäni, sen minä teen, jotta Isän kirkkaus tulisi julki Pojassa. Mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta, sen minä teen.”

Raamattuavain extrassa poraudutaan Jeesuksen tekemiin ihmeisiin. Studiossa Jeesuksen ihmeteoista kirjan kirjoittanut Kansanlähetysopiston vararehtori, Teologialinjavastaava, Vesa Ollilainen.

Ensilähetys 4/2013

Kategoriat

Raamattuavain
Avainkysymyksiä
Raamattuavain Extra
Junioriavain
Lähetysavain
Kertomuksia kentiltä