Siirry sisältöön

Raamattuavain

Tästä arkistosta löydät Raamattuavain -ohjelman jaksot vuosilta 2008-2022.

Missionaarinen seurakunta, Kai Niemelä

Toimeksianto
Lähetyskäsky kuuluu kaikille Jumalan lapsille ja sen vakavasti ottaminen johtaa meidät pohtimaan, olemmeko ottaneet sen tosissamme. Meillä ei ole oikeutta pitää ilosanomaa vain itsellämme, vaan meidän on vietävä evankeliumi jokaiselle ja tehtävä heistä Jeesuksen opetuslapsia.

 

Pelottaako?
Kun on kyse meidän jokapäiväisestä elämästämme Kristuksen lähettiläänä, pelko saattaa ajoittain estää meitä. Ei anneta kuitenkaan pelon lannistaa, vaan otetaan alkuseurakunnan tavoin rohkeita uskon askeleita ja ollaan valmiit välittämään Jumalan valtakunnan todellisuutta eteenpäin.

 

Tavoitteena kasvu
Jeesus odottaa seurakunnan kasvavan, koska Hän käski julistaa evankeliumin koko maailmalle. Meidän ei tule keskittyä pelkästään nykyhetkeen, vaan meidän tulisi nähdä Jumalan armosta uusia mahdollisuuksia viedä evankeliumia eteenpäin. Saamme odottaa, että seurakunta kasvaa ja uudet ihmiset löytävät yhteyteen Jeesuksen kanssa.

 

Ulos!
Jos otamme Jeesuksen lähetyskäskyn konkreettisena toimeksiantona, emme voi jättää sen toteuttamista pelkästään työntekijöille, vaan jokaisen Jeesuksen opetuslapsen tulee lähteä liikkeelle. Jokainen uskova tulee varustaa elämään ja toimimaan siten, että jokainen paikka, missä he ovat, voisi olla potentiaalinen paikka toteuttaa seurakuntaa.

 

Palava sydän
Alkuseurakunnalla oli Jumalan valtaama sydän ja he katselivat asioita Jumalan valtakunnan näkökulmasta. Tämä sai heidät lähtemään rohkeasti liikkeelle tavoittamaan sen ajan maailmaa. Tarvitsemme Jumalan valtaaman sydämen, jotta voimme viedä evankeliumia eteenpäin, jotta mahdollisimman moni voisi oppia tuntemaan Jeesuksen.

 

Soittolista:

Kategoriat

Raamattuavain
Avainkysymyksiä
Raamattuavain Extra
Junioriavain
Lähetysavain
Kertomuksia kentiltä