Siirry sisältöön

Uncategorized

Raamattubuffet sunnuntaiaamuisin avaimia.net kanavalla

Raamattubuffet ohjelmassa käydään läpi kirkkovuoden tekstejä ja näin se on kiinteä osa pyhäpäivää. Avaimia.net kanava tahtoo tarjota buffeetarjoilun myös sunnuntaisin niille, jotka eivät voi siitä olla osallisia radion välityksellä kun ohjelma tulee puoleltapäivin Radio Dein taajuuksilla.

avaimia_valikko

Raamattubuffee julkaistaan la-su yönä avaimia.net kanavalla niin että sen voi jo sunnuntaiaamusta kuunnella. Ohjelma löytyy Ohjelmat valikosta Raamattubuffet valinnasta ja tulee tuttuun tapaan maanantaina lähetysviikko tarjottimelle muiden viikon ohjelmien joukkoon.

Mikäli kuuntelet buffeetarjoilun avaimia.net kanavalta sunnuntai aamuna, niin voit rohkeasti kutsua ystäviäsi sen ääreen kun ohjelma puoletapäivin tulee Radio Dein taajuuksilla – ehkä kuunnellessasi huomasit että buffeetarjoilussa olisi jotain jota ystäväsi tarvitsisi.

Siunattua sunnuntaiaamua ja päivää Raamattubuffeen parissa!

– Veijo

Ps. anna palautetta kommentoimalla tätä bloggausta. Jos tämä buffee-aamu avaimia.net kanavalla koetaan hyödylliseksi, ehkä jatkamme sitä ensivuonna tämän loppuvuoden koeajan jälkeen.

 

Kategoriat

Raamattuavain
Avainkysymyksiä
Raamattuavain Extra
Junioriavain
Lähetysavain
Kertomuksia kentiltä