Siirry sisältöön

Raamattuavain

Tästä arkistosta löydät Raamattuavain -ohjelman jaksot vuosilta 2008-2022.

Raamatun isiä, Arto Hukari

Jumala-Isä
Minkälainen on sinun suhteesi omaan isääsi? Minkälainen hän on tai oli? Vaikuttaako tämä ajatuksiisi myös taivaallisesta Isästä? Ankara vai armahtava. Jos  kokemuksemme maallisesta isästämme ovat kovin huonot, niin miten saamme oikean kuvan ja käsityksen Taivaallisesta Isästä. Arton aiheena on Jumala-Isä.

 

Jaakob-puolueellinen isä
Isän osa ei aina ole niitä helpoimpia tehtäviä ja usein menettelemmekin tosi tyhmästi. Hyvänä isänä oleminen on erityisen vaikeaa.  Oi jospa olisin menetellyt tuossa tilanteessa toisella tavalla, monesti kaduttaa omat tekemiset. Toivottavasti kuitenkin aina jotain opimme. Tänään tiistaina lähetystyöntekijä Arto Hukari puhuu aiheesta Jaakob-puolueellinen isä.

 

Daavid-kapinallisen isä
Opetuksessaan Arto Hukari käy kohti, Daavid – kapinallisen isää.

 

Riivatun isä
Markuksen Evankeliumissa on kertomus isästä joka toi sairaan poikansa  Jeesuksen  luokse, että Jeesus parantaisivat pojan. Jeesus täytti lopuksi isän rukouksen, mutta keskeiseksi näyttä kertomuksessa nousevan pojan isän ja  Jeesuksen kohtaaminen. Varmaankin meille opetukseksi. Opetuksessaan Arto käsittelee aihetta ”Riivatun lapsen isä”.

 

Tuhlaajapojan isä
Opetuksessaan Arto Hukari pohtii Tuhlaajapojan isää.

Kategoriat

Raamattuavain
Avainkysymyksiä
Raamattuavain Extra
Junioriavain
Lähetysavain
Kertomuksia kentiltä