Siirry sisältöön

Raamattuavain

Tästä arkistosta löydät Raamattuavain -ohjelman jaksot vuosilta 2008-2022.

Radikaali Evankeliumi, Mika Tuovinen

Evankeliumia alusta loppuun asti
Evankeliumi on maailman vanhin sanoma. Se suunniteltiin ennen maailman luomista, se toteutettiin Jeesuksen ristinkuolemassa ja ylösnousemuksessa ja se täydellistyy kerran taivaassa. Maailmanhistoria on evankeliumin leviämisen historiaa.

 

Evankeliumin olemus
Evankeliumi on Jumalan suunnittelema ja toteuttama sanoma ihmisten hyväksi. Evankeliumin sisältö kulminoituu Golgatalle ja evankeliumin julistus on tänäkin aamuna kiitosta Golgatasta.

 

Evankeliumin vihollisia
Evankeliumi on Jumalan voima pelastukseksi. Siksi Jumalan valtakunnan viholliset yrittävät vääristellä sitä. Hyökkäysten keskellä on aina palattava Raamattuun ja tarkistettava kuulemmeko ja uskommeko Raamatun kertoman evankeliumin.

 

Evankeliumi kaikkeen maailmaan
Erämaassa suurin synti on se, ettei kerro toisille, mistä vettä saa. Kristitty tietää mistä saa ikuisen pelastuksen. Kaikkien ihmisoikeus on kuulla evankeliumi.

 

Evankeliumi, uskovan toivo loppuun asti
Uskova saattaa hämmentyä kun huomaa, että vuosien ja vuosikymmenien uskovana elämisen jälkeen, tarvitsee hän vielä armoa ja evankeliumia. Se kertoo vain siitä, että emme ole sokeutuneet omaan tilaamme vaan näemme itsemme oikein. Se on Jumalan lahjaa.

Kategoriat

Raamattuavain
Avainkysymyksiä
Raamattuavain Extra
Junioriavain
Lähetysavain
Kertomuksia kentiltä